La biblioteca

Amb la finalitat d'aconseguir la màxima difusió del ric patrimoni bibliogràfic de la Marina Alta i del territori valencià en general, l’any 2020 la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta (MACMA) ha posat en marxa aquest projecte de fons bibliogràfic comarcal, amb l’objectiu fonamental d'apropar a la població qualsevol recull escrit o audiovisual que parle especialment de la Marina Alta, sense deixar de costat la resta del territori

La Biblioteca Comarcal de consulta pretén recollir tot tipus de publicacions de diferents matèries, que poden ser d’utilitat a aquelles persones que necessiten realitzar un treball de recerca, a l’hora de crear nous continguts vinculats al seu poble, la comarca, etc. Parlem per exemple, d’estudiants que van a realitzar un treball de classe, treballs finals de grau o màster, articles científics, tesis doctorals o fins i tot una novel·la que requerisca d’un procés de documentació històrica prèvia, entre d’altres.

En aquest projecte tenen cabuda des d’obres literàries i científiques, monografies, teatre, art, fotografía, biografies, geografía, material audiovisual, etnologia, cultura popular, gastronomia, festes, turisme, patrimoni o botànica, en qualsevol llengua. A més, el fons compta amb publicacions institucionals, d’editorials o de qualsevol particular.

 El funcionament de la biblioteca no és a l’ús com el de les diferents biblioteques o agències de lectura del territori valencià, pel contrari aquest projecte sols contempla la consulta in situ a la seu de la MACMA de qualsevol de les publicacions. El motiu fonamental és perquè la gran majoria d'aquests tresors corresponen a edicions exhaurides i des de la MACMA es vetlla per la seua correcta preservació i futura consulta per a qualsevol ciutadà o ciutadana, evitant així possibles pèrdues o destruccions parcials d’aquest patrimoni bibliogràfic.

 Per a poder suplir el no préstec de les publicacions de la biblioteca, des de la MACMA oferim el servei d’escaneig o en el seu efecte fotocòpies del contingut desitjat.

 Des de l’equip de la MACMA vos convidem a gaudir d’aquestes joies editorials comarcals, vens a descobrir-la?

ON TROBAR-NOS

Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta – MACMA
C/ Blasco Ibáñez, 50 baix
3760 - Ondara
Tel. 965757237
Email: macma@macma.org

CONTACTE:

XARXES SOCIALS

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta: Xarxa Jove Marina Alta: Xarxa Esportiva Marina Alta:
2020 © All Rights Reserved. MACMA