ELS LLIBRES DE LA MACMA

els_llibres_de_la_macma.jpeg
16/02/2021

ELS LLIBRES DE LA MACMA

Una col·lecció conformada per edicions pròpies, així com col·laboracions especials en tirades editorials.

La MACMA –Mancomunitat Cultural de la Marina Alta– publicà el 2005 un treball pioner pel que fa a la reivindicació uina de la Marina Alta. per Vicende la ct Ortuño i Ginestar, el receptari reunia els plats més característics de la comarca. El treball, que es distribuí als 33 ajuntaments de la Marina Alta, s’exhaurí al poc temps de publicar-se, per la qual cosa quedà pendent des d’aleshores la reedició d’un llibre molt buscat i demandat pels veïns i veïnes de la comarca.

Quinze anys després, Menjars de la Marina Alta es reedita amb un nou disseny i continguts que actualitzen el volum originari i amplien els objectius de difusió de la primera versió. Entre les novetats, l’obertura del llibre amb l’estimat poema gastronòmic de Vicent Andrés Estellés, Res no m’agrada tant, la inclusió del pròleg original, així com un pròleg de la reedició actual, a més de noves receptes que no apareixien a la primera edició i una actualització del fons fotogràfic.

Menjars de la Marina Alta està distribuint-se ja a les llibreries de la Marina Alta i el preu del llibre és de 10 €. També pot adquirir-se a la seu de la MACMA (c/Blasco Ibáñez, 50 – Ondara). Per a més informació, contactar amb la MACMA.

A més, en MACMA comptem amb dos llibres més, per una banda tenim la reedició de Rebosteria de la Marina que es on està l’apartat de dolços i postres i amb el què es completa la col·lecció, i per l’altra banda tenim el Calendari dels Brillants 2021, que és un almanac literari que junt amb l’apartat de calendari tradicional, recorda i actualitza als vells almanacs del segle XIX.

ON TROBAR-NOS

Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta – MACMA
C/ Blasco Ibáñez, 50 baix
3760 - Ondara
Tel. 965757237
Email: macma@macma.org

CONTACTE:

XARXES SOCIALS

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta: Xarxa Jove Marina Alta: Xarxa Esportiva Marina Alta:
2020 © All Rights Reserved. MACMA